Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (4.35 secunde)
, va avea convorbiri cu directorii CFR Marfa, CFR Infrastructura si CFR Calatori. "Primul pas care trebuie facut este ca cei care sunt pensionari sa-si vada de pensie.
Cornel Purcarea a declarat ca nu a facut niciun fel de afaceri cu Mircea Basescu, pe care spune ca l-a intalnit doar o data si cu care a avut cateva convorbiri telefonice de convenienta, mentionand ca acesta doar i-a recomandat o persoana pentru incarcarea containerelor.
Ati primit inregistrari ale unor convorbiri private purtate de politicieni din opozitie? Domnule presedinte, dupa atatia ani de minciuni, este foarte necesar si un exercitiu de sinceritate.'
El a precizat ca la la dispozitia parchetului au fost puse convorbiri private cu sotia - "inclusiv din dormitor" - copiii si prietenii.
Primele doua convorbiri au loc pe 24 noiembrie 2006, in ziua in care "Jurnalul National" a publicat primele informatii despre ancheta in cazul "Tradare si spionaj".
Dezvelirea placii omagiale va da startul unei serii de manifestari prin care UZPR doreste sa marcheze o perioada de sarbatoare pentru intreg jurnalismul profesionist din Romania si care va include intalniri, Convorbiri Jurnalistice si dezbateri, vizand perspectivele presei prezente si viitoare, actiuni in peste 35 de filiale ale UZPR din toata tara si din diaspora.Toate acestea vor avea ca punct culminant - Celebrarea Centenarului printr-o ampla manifestare la Ateneul Roman, programata pentru a doua jumatate a lunii martie.
Cotatia actiunilor a urcat cu 29% în 2007, deoarece a crescut profitul IBM, pe seama afacerii profitabile cu software, spune Reuters.Noi optiuni pentru utilizatorii de cartele OrangeOrange România a lansat doua optiuni care permit abonatilor si utilizatorilor de cartele preplatite sa efectueze convorbiri în roaming la tarife cu pâna la 44 la suta, respectiv 67 la suta mai mici, informeaza agentia Mediafax, citata de www.bloombiz.ro.
Dupa achizitionare clientul este nevoit sa se conecteze prin aplicatia iTunes la un server pentru activarea telefonului, operatiune fara de care nu se pot efectua convorbiri.
Multi dintre acestia poarta de pilda telefoane mobile cu inalta tehnologie de date si nu stiu sa o foloseasca, apeland la mobil doar pentru convorbiri.
- Fereste-te de convorbiri indelungate la telefonul mobil. - Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat.
International Mobile Subscriber Identity catcher este un sistem care simuleaza functionarea unei celule GSM a furnizorului serviciului real de telefonie mobila si se interpune intre aceasta si dispozitivul utilizatorului, interceptand convorbiri telefonice, mesaje si monitorizand deplasarea mobilului.
"Luceafarul", "Amfiteatru", "Romania literara", "Convorbiri literare", "Cronica", "Ramuri", "Tribuna", "SLAST" ("Suplimentul Literar-Artistic al Scanteii tineretului"). In primii trei ani dupa terminarea facultatii a lucrat ca educatoare si invatatoare in Bucuresti, meseria parintilor ei, cadre didactice:
Colaboreaza la Romania literara, Luceafarul, Tribuna, Convorbiri literare, Vatra, Viata Romaneasca. In 1975, dupa ce a publicat 3 carti, intre care Iutlanda posibila (debut editorial,1970) si romanul Mirele (premiat, tradus), a devenit membru al Uniunii Scriitorilor si s-a stabilit in Bucuresti.
Cartea soaptelor, unul dintre cele mai apreciate volume semnate de Varujan Vosganian, a obtinut Premiul Cartea anului 2009, acordat de revista Romania literara, cu sprijinul Fundatiei Anonimul, Premiul revistei Observator cultural pe anul 2009, Marele premiu Niram Art - Trofeul Mihail Sebastian, acordat de revista multiculturala Niram Art, in colaborare cu Institutul Cultural Roman de la Madrid, Premiul Mihail Sadoveanu, oferit de revista Viata Romaneasca, Premiul pentru proza al revistei Arges, Premiul Gheorghe Craciun, oferit in cadrul colocviului Generatia 80, Premiul revistei Convorbiri literare pe anul 2009, Premiul Academiei, acordat celei mai bune lucrari in proza a anului 2009.
Convorbiri literare, Echinox, Luceafarul, Orizont valcean, Ramuri, Romania literara s.a.; a participat la Bienala de poezie de la Liege, 1986 (Franta).
- Petru Cretia , - Constantin Hrehor, Convorbiri sub scara cu ingeri, Editura Timpul, Iasi, 2010, p.334 Sub coordonarea lui Dimitrie Vatamaniuc, un grup de cercetatori a publicat, incepand cu 1977, proza si publicistica lui Eminescu.
Cei doi inalti oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete, urmate de o intalnire cu prim-ministrul Viorica Dancila, alte autoritati, reprezentanti ai societatii civile si ai corpului diplomatic.
Imi pot inchipui, plecand de la observarea felului in care se confectioneaza dosare in ziua de azi, ca grosul "probelor" e reprezentat, ca mai mereu, de niscaiva stenograme ale unor convorbiri telefonice interceptate.
La dosarul in baza caruia s-a cerut aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru au existat si convorbiri care aratau ca Laszlo Borbely si-ar fi folosit ilegal influenta.
Nu folosesc nimanui alocari bugetare din condei, relatari despre convorbiri telefonice de negociere sau simple comentarii de presa.
google-analytics.com